Skip to main content
Доступно для самостійно розгорнутого тарифного плану Business та вище

Відомості про Простір

  • Назва Простору: відображувана назва Простору
  • Бази: загальна кількість Баз у Просторі
  • Співавтори: загальна кількість користувачів із доступом до Простору
  • Час створення: час створення Простору
  • Автоматичне приєднання: чи дозволяє Простір новим користувачам приєднуватися автоматично

Операції з Простором

Автоматичне приєднання

  • Дозволити автоматичне приєднання: якщо ввімкнено, усі нові зареєстровані користувачі автоматично приєднуються до цього Простору з дозволом на читання. Корисно для загальнодоступних або загальнокорпоративних Просторів.
  • Заборонити автоматичне приєднання: вимкнути автоматичне приєднання нових користувачів.

Видалення Простору

Простори, видалені з Панелі адміністратора, не можна відновити. На відміну від звичайного видалення Простору, видалені тут Простори не потрапляють до кошика.
Після видалення Простору з Панелі адміністратора:
  • Простір негайно позначається як видалений
  • Усі Бази й дані в Просторі стають недоступними
  • Співавтори втрачають доступ до Простору
  • Цю операцію неможливо скасувати
Перш ніж видалити Простір:
  1. Повідомте всіх співавторів про видалення
  2. Експортуйте важливі дані або створіть їх резервну копію
  3. Переконайтеся, що Простір більше не потрібен
  4. Якщо потрібне тимчасове вилучення, розгляньте можливість деактивації
Останнє оновлення 4 вересня 2026 р.